Η Εταιρεία

Η εταιρεία

 

Η IPS δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των αυτοματισμών για την διαχείριση χώρων στάθμευσης.

 

Προσφέρει πρωτοποριακές ολοκληρωμένες προτάσεις στον αυτοματισμό, την ασφάλεια και στον έλεγχο πρόσβασης κτιρίων και χώρων στάθμευσης οχημάτων.

Διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία προϊόντων - λύσεων πληροφορικής και αυτοματισμών που καλύπτουν απαιτήσεις μικρών ή μεγαλύτερων πελατών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Στο τομέα της αυτοματοποίησης και ελέγχου πρόσβασης οχημάτων η εταιρίας μας δραστηριοποιείται από το 2007 αναπτύσσοντας ολοκληρωμένα συστήματα για τον έλεγχο πρόσβασης κτιρίων την διαχείριση χώρων στάθμευσης την ανάπτυξη αξιόπιστων λύσεων αυτοματισμών στην Ελληνική αγορά.

Στην ΙPS πιστεύουμε στην παροχή υπηρεσιών ποιότητας , δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την παράδοση του κάθε έργου.

Η εταιρίας μας είναι σε θέση να υποστηρίζει άριστα τα εγκατεστημένα συστήματα διαχείρισης χώρων στάθμευσής της, διατηρώντας απόθεμα ανταλλακτικών και δίνοντας οικονομικά πακέτα υποστήριξης – συντήρησης ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Ο σκοπός μας είναι οι λύσεις και τα προϊόντα μας να είναι αξιόπιστα, σταθερά, φιλικά ως προς τη χρήση τους και να ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.