Αυτόματα συστήματα διαχείρισης χώρων στάθμευσης

Αυτόματα συστήματα σταθμευσης

Η οικογένεια αυτοματοποιημένων συστημάτων στάθμευσης αυτοκινήτων απευθύνεται στις μεσαίες και μεγαλύτερες εταιρίες εκμετάλλευσης χώρων στάθμευσης παρέχοντας ολοκληρωμένα και πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα πάρκινγκ.

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα στάθμευσης σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από την IPS Parking & Automation Systems.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός και τα υλικά στην αιχμή της τεχνολογίας παρέχουν στα συστήματα λειτουργικότητα και αξιοπιστία προσφέροντας σημαντικές ευκολίες στην διαχείριση χώρων στάθμευσης.

Σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι επεκτάσιμα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου στάθμευσης εγγυώνται την συνεχή προσαρμογή τους στις σύγχρονες απαιτήσεις για την διαχείριση αυτόματων συστημάτων και εξοπλισμού στάθμευσης.

Μελετημένα ως προς την ευκολία εγκατάστασης αλλά και συντήρησης τους, μειώνουν στο ελάχιστο δυνατό τους χρόνους απενεργοποίησης του συστήματος για συντήρηση – αναβάθμιση του.

Προσφέρουν εξαιρετική ευκολία στους διαβατικούς , αλλά και μόνιμους πελάτες τους σταθμού , μειώνοντας σημαντικά τις ανάγκες παρακολούθησης του διαχειριστή του συστήματος.

Παρέχεται πλήρης τεχνική υποστήριξη και προληπτική συντήρηση του αυτόματου συστήματος parking ώστε να προλαμβάνονται τυχόν τεχνικά προβλήματα ή να αντιμετωπίζονται άμεσα .

Αυτόματα συστήματα διαχείρισης χώρων στάθμευσης

Μονάδες εισόδου χώρων στάθμευσης εύχρηστες στη λειτουργία, εγκατάσταση και συντήρησή τους μπορούν να λειτουργούν ως εκδοτήρια εισιτηρίων ή και αναγνώστες καρτών πελατών διαρκείας.

Περισσότερα

Μονάδες εξόδου χώρων στάθμευσης εύχρηστες στη λειτουργία, εγκατάσταση και συντήρησή τους μπορούν να λειτουργούν ως εκδοτήρια εισιτηρίων ή και αναγνώστες καρτών πελατών διαρκείας.

Περισσότερα

Οθόνες γραφικών μηνυμάτων σε όλα τα μοντέλα τα κάνουν απολύτως φιλικά και εύχρηστα προς το κοινό. Εξοπλισμένα με προηγμένο σύστημα διαχείρισης χρημάτων δέχονται οποιονδήποτε συνδυασμό νομισμάτων - χαρτονομισμάτων και επιστρέφουν ταχύτατα όλες τις προκαθορισμένες αξίες.

Περισσότερα

Εξοπλισμένα με προηγμένο σύστημα διαχείρισης συναλλαγών τόσο των πελατών της ωριαίας όσο και της μακροχρόνιας στάθμευσης.  

Περισσότερα

Παρέχει online πληροφορίες στο διαχειριστή για την κατάσταση των περιφερειακών, την ταμειακή ρευστότητα και γενικότερα για όλα τα συμβάντα του συστήματος. Βασισμένο σε αρχιτεκτονική Client / Server υπόσχεται ευκολία στην εγκατάσταση και λειτουργία του, ακόμα και από απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας.

Περισσότερα

Ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια κατά την λειτουργία του με ποσοστό ακριβείας αναγνώρισης που ξεπερνά το 97 % σε Ελληνικές και ευρωπαϊκές πινακίδες οχημάτων.

 

Προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης, καλύπτοντας ανάγκες από ένα έως και δέκα σημεία ελέγχου με δυνατότητα να εγκατασταθεί ως μέρος του συστήματος διαχείρισης στάθμευσης αλλά και αυτόνομα εξυπηρετώντας μία ευρεία γκάμα εφαρμογών όπως διόδια αυτοκινήτων, έλεγχο πρόσβασης δημοσιών ή ιδιωτικών χώρων κ.α.

Περισσότερα

Παρέχει την δυνατότητα συνολικής καταμέτρησης του χώρου καθώς επίσης και ανά επίπεδο, ζώνη κ.τ.λ. Συνδέεται με εξωτερικές πινακίδες, φανάρια ελέγχου κυκλοφορίας και άλλου είδους ηλεκτρονικές σημάνσεις και ενημερώνει τόσο τον διαχείριση όσο και το κοινό για την τρέχουσα χωρητικότητα και κατάσταση του χώρου.

Περισσότερα

Με μήκος βραχίονα από 3 m έως και 7 m μπορούν να καλύψουν τον έλεγχο πρόσβασης κάθε χώρου. Συνδέονται με περιφερειακά όπως βρόγχος ελέγχου οχήματος, φωτοκύτταρα ασφαλείας , ασύρματο χειριστήριο κ.α.

Περισσότερα